Stem nu op de publiekswinnaar ATAP 2018! – nu ook online

Expositie Abel Tasman Art Prize 2018

De Abel Tasman Art Prize is een kunstprijs voor jongeren. Om het jaar wordt de prijs uitgereikt in de gemeente Kingborough (Tasmanië) en in de gemeente Grootegast. Dit jaar is Grootegast aan de beurt. In de hal van het gemeentehuis is een expositie ingericht van de kunstwerken, gemaakt door jongeren uit het Westerkwartier. De vakjury kiest uit de werkstukken een winnaar, die een reis naar Tasmanië wint. Bezoekers wijzen door te stemmen de publiekswinnaar aan. De expositie kan tot en met 27 april worden bezocht.

 

Varen op jouw Kompas

De jongeren hebben voor het maken van hun kunstwerk het thema ‘Varen op jouw Kompas’ meegekregen. De vakjury beoordeelt welke kunstwerken dit thema het beste tot uiting laten komen. Uit de elf inzendingen heeft de jury vijf kunstwerken genomineerd. Hieruit wordt de winnaar gekozen.

 

Breng je stem uit op de publiekswinnaar!

Naast de reis naar Tasmanië wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Iedere bezoeker kan een stem uitbrengen op haar of zijn favoriete kunstwerk van één van de elf inzendingen. Stemmen kan met een stembiljet in de hal van het gemeentehuis of online via onze website http://abeltasmanartprize.nl/stemmen, vanaf 3 april tot en met 27 april. De publieksprijsstemmer met de beste motivatie ontvangt een presentje.